Вільний форум

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Вільний форум » Тестовый форум » Підготовка до НМТ


Підготовка до НМТ

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Порадьте репетитора, який допоможе підготуватися до НМТ

0

2

Готуватися до НМТ краще із репетиторами навчального центру Грант https://znogrant.com.ua/ Підготовка до іспитів тут проводиться із різних предметів. Кожен учень має можливість відвідати перше пробне заняття безкоштовно. Навчання тут семестрове і триває дев'ять місяців. Групи формуються по 5-7 чоловік відповідно до рівня знань учнів. Подивитися вартість навчання та розклад занять Ви можете на сайті освітнього центру.

0

3

Готуюся до іспитів з англійської, шукаю літературу для цього.

0

4

Я вам можу допомогти, я знаю один сайт Бритішбук, де є навчальна та художня література англійською https://www.britishbook.ua/catalog/khud … k-english/
Це дійсно допомагає в навчанні та підготовці до іспитів. Я вже через це пройшла і можу гарантувати, що з цими книжками ви точно здасте іспит з англійської мови.

0

5

Це дуже таки крута інформація, дякую за такі новини, вони як ніколи актуальні, бо наразі дуже важливо знати події світу криптовалюти, бо саме за нею майбутнє. Можу сказати, що досить таки добре та чітко допомагає з розумінням сьогодення якісний новинний сайт. От мені до прикладу він допомагає знати всі новини США https://glavcom.ua/tags/ssha.html та інших закордонних країн, що на сьогоднішній дуже важливо. Та і загалом, читаючи світові новини, я можу з впевненістю сказати, що набагато більше дізнаєшся, та стаєш більш об'єктивним у своїх оцінках. І загалом деякі статті для мене відкрили США з іншої сторони. Тому я вважаю, що потрібно читати світові новини, але також і не забувати про новини локальні, бо вони також є дуже важливою складовою нашого життя.

0


Вы здесь » Вільний форум » Тестовый форум » Підготовка до НМТ